Informatie

Zoekt u rust en ruimte? Die vindt u volop in onze woonboot, die is aangemeerd achter onze boerderij in Nijhuizum. Het dorp ligt in Zuid-West Friesland, een paar kilometer van elfstedenstad Workum.

De locatie is zeer geliefd bij wandelaars en fietsers. Er lopen (fiets)paden van Nijhuizum naar Oudega en naar Gaastmeer, dat via een pontje te bereiken is. Het is er ook goed vissen, bij voorbeeld vanaf het balkon van de woonboot.

De onlangs gerenoveerde woonboot heeft een woonkamer met balkon, een keuken, een douche met toilet, en twee slaapkamers. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig, en er is televisie en toegang tot internet via mifi. In de nabijheid is een terras dat de huurders kunnen gebruiken, ook voor barbecue.

Er is parkeergelegenheid naast de woonboot en de boerderij. Fietsen kunnen in de stal. Bij de huurprijs is inbegrepen het beddengoed en de toeristenbelasting à €1,25 p.p.p.n. Borgsom van €30 voor het schoon en heel achterlaten, na afloop retour.

Tarief: €80,-, per nacht, minimaal twee nachten; €490,-, per week. ‘Wisseling van de wacht’ bij voorkeur tussen vrijdag en maandag.
In de maanden juli en augustus: €550,-. per week.

Te huur van april tot en met oktober. In 2020 beschikbaar:

September: nog vrij vanaf 27 september

Oktober: hele maand nog vrij